Knusning af beton nær Aalborg og Vejle

Knusning af beton, tegl og asfalt

Mangler du hjælp til knusning af beton, tegl, eller asfalt i forbindelse med eksempelvis nedrivning af en bygning, så er du meget velkommen til at kontakte CAC Entreprenør A/S. Vi har kompetencerne og det helt rette udstyr til at klare alle former for knusning – stort som småt – for private og erhverv. Vi knuser både grov- og fin-knust materiale. Vi udfører knusning af beton, tegl og asfalt omkring Aalborg, Vejle og til resten af Nordjylland og Midtjylland.

Stor ekspertise og mange års erfaring med knusning af beton

Hos os kan du altid forvente stor ekspertise, høj kvalitet og erfarne medarbejdere. Vi er et team af passionerede fagfolk med stor faglig viden. Vi betjener knuseren med høj sikkerhed og udfører opgaven præcis efter dine ønsker.

Sortering og genanvendelse

Hos CAC Entreprenør A/S gør vi arbejdet med knusning nemt og overskueligt, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi omdanner brokker og affaldsdynger til knus, der kan genanvendes. Vi sorterer jern og andet affald fra og kører det til godkendte modtagestationer, så der er helt ryddet op efter os.

Galleri

Billeder er på vej.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig og dit beton. Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med knuse dit beton.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere information om os, vores arbejde eller vores priser på knusning, er du meget velkommen til at kontakte os.

Allan tlf.: 2553 7588
e-mail: ac@ccmaskinstation.dk

Casper tlf.: 2127 0925
e-mail cc@ccmaskinstation.dk

Skal du bruge hjælp til dit næste projekt?