Knusning af beton nær Aalborg og Vejle

Knusning af beton, tegl og asfalt

Har du brug for professionel hjælp til knusning af beton, tegl eller asfalt i forbindelse med eksempelvis nedrivning af en bygning? CAC Entreprenør A/S står klar til at assistere dig. Vi besidder den nødvendige ekspertise og det rette udstyr til at håndtere knusningsopgaver af enhver størrelse, både for private og erhvervskunder. Vores knusekapacitet omfatter både grov- og fintknust materiale.

Vi udfører knusning af beton, tegl og asfalt i områderne omkring Aalborg, Vejle og i hele Nordjylland og Midtjylland. Hvis du søger professionel knusning af beton, så kontakt CAC Entreprenør A/S i dag for pålidelig service og effektiv håndtering af dine knusningsbehov.

mangler du hjælp til nedrivning eller nedbrydning, så står vi klar til at hjælpe. læs mere om det her.

Stor ekspertise og mange års erfaring med knusning af beton

Hos os kan du altid forvente stor ekspertise, høj kvalitet og erfarne medarbejdere. Vi er et team af passionerede fagfolk med stor faglig viden. Vi betjener knuseren med høj sikkerhed og udfører opgaven præcis efter dine ønsker.

Sortering og genanvendelse

Hos CAC Entreprenør A/S gør vi arbejdet med knusning nemt og overskueligt, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi omdanner brokker og affaldsdynger til knus, der kan genanvendes. Vi sorterer jern og andet affald fra og kører det til godkendte modtagestationer, så der er helt ryddet op efter os.

Galleri

Billeder er på vej.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig og dit beton. Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med knuse dit beton.

Skal du have hjælp til andre opgaver?

Hos CAC Entreprenør arbejder vi med en lang række opgaver, indenfor knusning af beton, jordarbejde, fundamenter og belægning. Vores erfarne ansatte sidder klar til at modtage din henvendelse, så de kan give dig et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere information om os, vores arbejde eller vores priser på knusning, er du meget velkommen til at kontakte os.

Allan tlf.: 2553 7588
e-mail: ac@ccmaskinstation.dk

Casper tlf.: 2127 0925
e-mail cc@ccmaskinstation.dk

Skal du bruge hjælp til dit næste projekt?